iSense termékek

iSense Opti

Az iSense Opti a nyomás, hőmérséklet és vibráció folyamatos monitorozásával lehetővé teszi a földalatti távhőhálózatok állapotváltozásainak valós idejű észlelését, így a hálózatot pontos, mért adatok alapján optimálisan lehet vezérelni.

iSense Flow

Az iSense Flow egy vezeték nélküli felügyeleti megoldás. Hőmérséklet és kalorimetrikus szenzorok segítségével alkalmas a közeg áramlási adatainak (irány, sebesség, hőmennyiség) meghatározására. Az iSense Flow által előállított mérési adatok támogatják az hőszolgáltatókat a hálózat optimalizálásában, a regionális hőfogyasztás nyomon követésében és a számítási modellek validálásában.

iSense Pulse

Az iSense Pulse gyors és pontos szivárgásellenőrző rendszerfelügyeletet tesz lehetővé. A mérőműszert kizárólag az előreszigetelt csővezeték szigetelésében található hibajelző érpárra kell csatlakoztatni. A szivárgásérzékelés az impulzus visszaverődésén alapul, és a szivárgás lokalizálása az impulzusjelnek a vezetékekben való terjedési ideje alapján történik.

iSense Chamber

Az iSense Chamber lehetővé teszi az aknák hatékony távfelügyeletét. A kamrákban felgyülemlő víz és az ebből eredő károk megelőzhetők, a karbantartási műveletek hatékonyan és célzottan végezhetők.

iSense Power

Az iSense termékek felszerelhetők iSense Power termoelektromos generátorral. Az energia előállítása helyben történik az előremenő távfűtési vezeték és az akna környezetének hőmérséklete közötti hőmérsékletkülönbség felhasználásával. (Szükséges hőmérséklet hőmérséklet-különbség min. 25°C)