Álalános termékismertető

Cégünk a Vexve Oy gömbcsapok és pillangószelepek hivatalos kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A finnországi Vexve Oy a világpiac egyik vezető gömbcsap gyártója. Termékskáláját főként a távfűtő és távhűtő rendszerek igényeinek megfelelő, magas minőségű gömbcsapok és pillangószelepek alkotják, valamint optimalizált elzárási megoldásokat kínál speciális ügyfél igényekre és a felhasználás módjára szabottan. Termékei között továbbá megtalálhatóak okos távhőrendszer felügyeleti eszközök, valamint épületgépészeti szabályozó szerelvények.

Finn beszállítónk több, mint 50 éve gyárt gömbcsapokat DN10 – DN800 átmérőtartományban, szűkített és teljes átömlésű, valamint hosszabbított száras típusokban, melyek meleg és forróvíz mellett sűrített levegő és olaj rendszerekben is jól alkalmazható.

A Vexve termékskálájában a távhő területére gyártott termékek mellett gáz és kondenz közegekre, valamint ipari felhasználásra alkalmas saválló szerelvények is megtalálhatók.

Ugyancsak távfűtésre és távhűtésre alapozottan, közel 20 éves tapasztalattal rendelkezve fejleszti és gyártja pillangószelepeit DN300 – DN1600 átmérőtartományban. Ezek a fémülékes, PN 25 bar-os termékek teljes mértékben alternatívái a nagy átmérőjű gömbcsapoknak.

Gyártmányfejlesztését több finn távfűtő cég támogatja, akiknél folyamatosan tesztelik termékeiket. A Vexve Oy gömbcsapjait és pillangószelepeit a világ több mint 30 országában, Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában (Oroszország, Kína, Közép- és Távol-Kelet) értékesítik. A magyar piacon 2005. óta van jelen, így már jelentős hazai referenciával is rendelkeznek elzárószerelvényei. A hazai távfűtési rendszerekben főként a Vexve gömbcsapok, erőművi környezetben pedig elsősorban a Vexve pillangószelepek beépítése terjedt el.

Innovatív terméke a Hydrox™ hidraulikai hajtás, mely minden nagyméretű Vexve gömbcsappal és pillangószeleppel használható, valamint más gyártmányú szerelvényekkel is kompatibilis!

Újdonság az iSense™ termékcsalád, amely okos távhőrendszer felügyeleti megoldásokat kínál, melyek segíthetnek a hálózat hatékonyságának növelésében, valamint a rendszer folyamatos monitorozásában.